YUVALI ORTAOKULU

WEB https://yuvaliortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Yuvalı Mahallesi Yuvalı Sokak Blok No57 Hassa/Hatay
VİZYON : Atatürk ilke ve İnkılâplarını benimsemiş; temel demokratik değerlerle donanmış; bireysel farklılıkları ne olursa olsun; araştırma, sorgulama, eleştirel düşünme, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş; yasam boyu öğrenen ve insan haklarına saygılı nesiller yetiştiren bir kurum olmaktır.
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanununa ve Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve ilkelerine uygun olarak; Atatürk ilke ve İnkilaplarını özümsemiş, içinde yaşadığı topluma değer katmayı amaçlayan, kendine büyük ufuklar çizen, araştırmacı ve sorgulayıcı, teknolojiyi kullanarak aktif öğrenmeyi gerçekleştirebilen, değişen müfredat çerçevesinde her konuda proje üretebilen, ekip çalışmasına yatkın, başaran ve başarının zevkine varan, toplumun ihtiyaç duyduğu bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.00-14.45
Servis : Servis Yoktur.
Ulaşım : Ulaşım özel araçlarla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Yuvalı Mahallesi´ndedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL 70 KM İLÇE 16 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuza Güvenç Mahallesinden Taşımalı olarak öğrenci gelmektedir. Binamız 5 derslikten oluşmaktadır. Yuvalı İlkokulu´ndan 4 derslik tarafımıza tahsis edilmiştir.